; ; ; ; ; ; ; ; Hennie, Lara en Jolanda
Beste leden van de RZV,
Voor degenen die de afgelopen week bij de RZV zijn geweest ben ik niet helemaal meer onbekend maar voor degenen die mij nog niet hebben kunnen ontmoeten wil ik mij langs deze weg graag voorstellen.
Mijn naam is Hennie Louw, ik kom uit Zuid-Afrika en woon sinds begin maart 2011 met mijn vriendin Jolanda Goud en dochter Jara in Bergschenhoek. Voordat ik in Nederland kwam wonen heb ik privéreizen door heel zuidelijk Afrika samengesteld en begeleid. Het wonen in Nederland heeft niet veranderd dat ik het het meest naar mijn zin heb als ik het anderen naar hun zin kan maken! Toen deze gelegenheid zich voordeed had ik gelijk grote interesse, maar het was mede de ondersteuning en aanmoediging van Jolanda en mensen uit mijn directe omgeving die zeiden: âDit is écht wat voor jou!â die mij tot actie brachten.
Nu ben ik voorlopig uw nieuwe gastheer op de RZV. Hoewel ik geen officiële horeca-opleiding heb gevolgd, heb ik als reisleider veel ervaring in het bereiden van gevarieerde, interessante maar bovenal smaakvolle maaltijden voor grote(re) groepen mensen. Mijn filosofie over eten is eenvoudig â hou dit vers en hou dit smaakvol! Ik ben tevens gediplomeerd vinoloog en heb naast mijn passie voor koken ook veel interesse in wijn, bier en gedistilleerd.
Het is mijn doelstelling om voor de leden van de RZV en de RSZV een gezellig onderkomen te creëren met een leuke sfeer en er een plek van te maken waar de leden van de RZV en de RSZV het prettig vinden om te vertoeven, ook langer dan noodzakelijk. Uiteraard ben ik altijd gereed voor een praatje aan de bar, om een met liefde bereide maaltijd te serveren en daar een lekker glas wijn of bier bij te schenken. Dan ben ik in volledig in mijn element en hopelijk u ook! Iedere vereniging heeft als doel dat haar leden in het clubhuis op een gezellige wijze met elkaar betrokken zijn.
De clubavonden blijven vaste prik op de agenda met lekkere en betaalbare dagmenuâs. Daar- naast is er nu ook op de zondagavonden een dagmenu beschikbaar rond een uur of zes. In het weekend zijn er lichte maaltijden verkrijgbaar zoals vers belegde broodjes, soep of maaltijdsalades. Vanaf aanstaande vrijdag 18 oktober ga ik ook de vrijdagavonden nieuw leven inblazen met een borrelavond, tapasavond of met een thema eten (bijv. Italiaans) of een wijnproeverij. Voorlopig iedere 2e of 3e vrijdag van de maand (houd voor exacte data de website in de gaten).
Kortom: ik kom met héél veel enthousiasme en energie om de RZV, de RSZV en hun leden van dienst te zijn met de ondersteuning van mijn familie die jullie eveneens regelmatig bij de club zullen zien. Ik hoop u allemaal regelmatig in het clubhuis welkom te mogen heten!
Hennie Louw